Bodrum’a bağlı Yalıkavak Beldesi'nde restoran işleten Engin Boncuk (33), saat 03.30 sıralarında Göltürkbükü’ndeki evine giderken yönetimindeki 09 YE 206 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü aşırı hız nedeniyle yitirdi. 

Kontrolden çıkan otomobil, karayolu üzerinde taklalar atarak sürüklenmeye başladı. Yalıkavak- Bodrum karayolunun Göltürkbükü Kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada otomobilde bulunan Boncuk'un eşi Zehra Boncuk (32), oğlu Poyraz Can Boncuk (3), arkadaşı Ayten Polat (37) ve Levent Cömertoğlu (37), ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilde sıkışan ve güçlükle çıkarılan Engin Boncuk ise 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Paramparça olan otomobilden kendi olanağı ile çıkarak yardım isteyen ve yaşadığı şoku uzun süre atlatamayan turizmci Levent Cömertoğlu ve Poyraz Can Boncuk'un kazayı çok küçük sıyrıklarla atlatması görenleri şaşkına çevirdi. Küçük çocuğun kaza anında iki kadının ortasında oturmasının hayatını kurtardığı belirtildi. Kazadan sonra olay yerine gelen Engin Boncuk'un cesedini gören arkadaşları, sinir krizleri ve baygınlık geçirdi.

Zehra Boncuk ve Ayten Polat’ın, Bodrum Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındıkları ve durumlarının ağır olduğu belirtildi. 

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlatırken Engin Boncuk'un cesedinin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.