Hafta Sonu dergisine konuşan Tepe, “Orada gördüğüm ilgi ve sevgi karşısında "ben ne yaptım" diye düşünmeye başladım” dedi.

Lübnan"daki ilgi beni şoke etti

“Elveda Derken” dizisi sona erince Gökhan Tepe esas işine, yani müziğe döndü. Yaklaşık bir yıllık çalışmanın sonunda “Vur” adını verdiği albümünü piyasaya süren Tepe, Göktürk"teki evinde Hafta Sonu dergisinin sorularını yanıtladı. Ortadoğu"nun yeni starlarından biri olduğunu gelen Arapça mail"ler sayesinde öğrendiğini anlatan şarkıcı, “Arap fanlarım olduğundan haberim yoktu. Lübnan"a gittiğimde gördüğüm ilgi ve sevgi karşısında "ben ne yaptım" diye düşünmeye başladım” dedi.

SİLMARA KLİPTE BENİ DAĞITTI

İlk klibi albüme adını veren “Vur”a çektiniz. Klipte Brezilyalı güzel Silmara size eşlik etti. Neden yabancı bir manken seçtiniz?
- Kadın deyince benim gözümde her zaman melezlerin, Brezilyalı modellerin farklı bir duruşu vardır. Bu doğrultuda bir araştırma yapıldı ve Silmara bulundu. Bana da gösterdiler, çok beğendim ve klipte oynattık.

Başka adaylar da var mıydı?
- Hayır, Silmara"yı beğenip bana gösterdiler. Kafamdaki kadın tiplemesine tam uyuyordu. Yani şarkıdaki “Vur yüreğim dağılsın” sözüne uyan kadın tipiydi.

Peki, yüreğinizi dağıttı mı?
- Yok, sadece klipte dağıttı.

“Vur” adlı beşinci albümünüz çıktı. ılk tepkiler nasıl?
- 15 gündür “Vur” şarkısı radyolarda çalınıyor. Çok hoş e-mail"ler alıyorum.

Bu albümde ilk kez yapımcılığı denediniz. Sizi patron olmaya yönlendiren ne?
- Kendi işimi kendim yapmak zorunda kaldığım için yapımcı oldum. Tepe Music Production"ı kurdum. şirketin ilk ürünü de “Vur” oldu. ılk yapım olduğu için çok titizlendim, ortaya da böyle güzel bir çalışma çıktı.

ALBÜMÜM TÜM ORTADOĞU"DA ÇIKACAK

Türkiye"de gösterildiği günlerde büyük ilgi gören “Elveda Derken” diziniz yurtdışında da beğeniyle izleniyor. Lübnan"a gittiğinizde neler yaşadınız?
- Lübnan"a iki-üç kez gittim. Bu albüm çalışmaları sırasındaydı... Arkadaşlar uyardı, web siteme Arapça e-mail"ler geldiğini söylediler. Arap fanlarımız oluşmuş, bizim haberimiz yok! Sorduk soruşturduk, meğer Kanal D “Elveda Derken”i bir Arap televizyonuna satmış. Her geçen gün e-mail"ler çığ gibi büyüyordu. Lübnan"daki bir televizyon kanalından davet geldi. Ayrıca Arap dünyasının starı Elissa"nın menajeri de bir arkadaşımız aracılığıyla bize ulaştı ve o da davet etti. Kalkıp gittim. Hem Elissa"yı ziyaret ettim hem de bir televizyon programına katıldım.

Nasıl bir ilgi vardı size karşı?
- Gösterilen ilgiye inanamadım. Kendi ülkemde de belli bir popülaritem var, ama orada yaşadıklarım inanılmazdı. Bu kadar sevginin karşısında “Ben ne yaptım” diye düşünmeye başladım. Bu çok gurur verici bir şey. Bunu bir Türk olarak yurtdışında yaşamak ayrı bir gurur. Hiç beklemediğim bir gelişmeydi. Bu nedenle orada farklı çalışmalar yapacağız.

Ne gibi?
- Yeni albümüm tüm Ortadoğu"da çıkacak. Sevilen şarkılarımın ıngilizce versiyonlarını da yeni bir albüm şeklinde onlara sunmayı düşünüyorum. Haziran ayı içinde bu çalışmalarımız tamamlanacak ve oradaki fanlarıma konserler vereceğim.

Arapça albüm yapmayı düşünüyor musunuz?
- Vallahi ben o işi kıvıramayacağım gibi geliyor. Çünkü gerçekten zor bir dil. Layıkıyla söyleyemedikten sonra Türkçe okumak daha doğru olur. Bir de orada çoğu insan ıngilizce biliyor. Albümü ıngilizce yapmak daha mantıklı.

Elissa"yla ortak bir şey yapacak mısınız peki?
- Çok güzel sesi var. Bundan sonraki çalışmamda mutlaka onunla bir şey yapmak isterim. Ortadoğu"nun çok sevdiği bir star. Yeni klibinde benimle birlikte kamera karşısına geçmek istediğini söyledi. kelebek