Söke Ziraat Odası"nda Şubat ayında gerçekleşecek genel kurul öncesinde seçim havasına girilmeye başlandı. Şu ana kadar mevcut Başkan Muhsin Örnek"in karşısına eski Başkanlardan Kemal Kocabaş aday olarak çıkacağını açıkladı. Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan delege seçimleri ile seçim havasına iyice girilirken başkan adaylarıda çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Söke Ziraat Odası Başkanı Muhsin Örnek seçimli genel kurul öncesinde ziyaret turlarına başladı. Örnek"in ilk durağı Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Söke İlçe Teşkilatı oldu. Muhsin Örnek"in Söke MHP"de İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP"li Belediye Meclis Üyeleri Şule Tuntaş ve Oğuz Eryıldız karşıladı.
Muhsin Örnek yaptığı açıklamada; “Delege seçimlerimizi tamamladık. Seçilen 69 delegenin her biri benim için ayrı ayrı değerlidir. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptıklarımızı ve yeni projeleri gerek delegelerimize gerek tüm çiftçi arkadaşlarımıza anlatıyoruz. Delege arkadaşlarımızın her biri ayrı ayrı partilere gönül vermiş olabilirler. Bu anlamda siyasi partilerimizi ziyaret ediyorum” dedi.
Söke MHP ilçe teşkilatı olarak Ziraat Odası"ndaki seçimlerde aday olan her isime eşit mesafede olduklarını belirten İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, Muhsin Örnek"e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Mutafoğlu, gerçekleştirilecek genel kurulun Söke ve Sökeli üreticilere hayırlı olmasını diledi.