Köşk'te düğünlerde orkestra çalan bir gurup arasında meydana gelen kavga kanlı bitti. Olayda Murat Yıldırım (25) isimi kişi hayatını kaybederken, cinayeti gerçekleştiren baba-oğul gözaltına alındı.
Olay dün gece saat 00.30 sıralarında Köşk Belediyesi"nin arka tarafında bulunan ve şahısların irtibat bürosu olarak kullandığı yerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre birlikte düğünlerde piyanistlik yaptıkları öğrenilen baba M.K (57), oğlu Y.K (24) ve Murat Yıldırım (25) dün gece de ilçede bir düğüne gitti. Düğün sırasında yaşanan arbedede gruptaki Murat Yıldırım"ın telefonu kırıldı. Olaydan sonra malzemeleri büroya getiren grup arasında tartışma çıktı. İddiaya göre düğündeki arbede sırasında telefonu kırılan Murat Yıldırım, kırılan telefonunun parasını grubun başı M.K."dan istedi. Telefon parası yüzünde M.K. ile Murat Yıldırım birlerine darp edince olaya aynı gruptaki M.K."nın oğlu Y.K. da karıştı. Baba M.K. oğlunun da yardımı ile Murat Yıldırım"ı kalbinden ve kasığından bıçaklayarak yaraladı. Ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi"ne kaldırılan Murat Yıldırım hayatını kaybetti.
Polis olaydan hemen sonra baba M.K ile oğlu Y.K"yı gözaltına aldı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.