Türkiye’de ‘iyi yaşam’ konseptiyle 15 yıldan bu yana hizmet veren GNC Türkiye; doğal vitamin, mineral ve bitkisel ürünlerinin yanı sıra organik bitkisel çay pazarındaki iddiasını daha da güçlendiriyor. GNC Türkiye, 6 farklı karışıma sahip Mega Tea organik çaylarına bir yenisini daha ekledi. Çocuklar için özel bir çay karışımı hazırlayan GNC Türkiye, “Magic Tea” adını verdiği çocuk çayı ile çocukların bağışıklık sistemini kuvvetlendiren, sağlıklı ve lezzetli bir içecek alternatifi oluşturuyor.  

Türkiye’nin organik hammadeli ilk ve tek çocuk bitki çayı “Magic Tea” uzmanların çocuklara özel olarak geliştirdiği organik bitki karışımlarından oluşuyor. Uluslararası organik ürün sertifikaları bulunan “Magic Tea” karışımında nane yaprağı, limon otu, rezene, melisa, papatya, havuç kökü, portakal aroması ve portakal kabuğu gibi bitkiler bulunuyor.  

Karışımında bulunan bitkiler sayesinde Magic Tea, çocuklarda sıklıkla rastlanan soğuk algınlığı, solunum yolu enfeksiyonu, bronşit, hazımsızlık gibi rahatsızlıklara karşı vücut direncini artırıyor. Rahatlatma ve antioksidan özelliğine de sahip Magic Tea, C Vitamini bakımından zengin içeriği ile de dikkat çekiyor. Portakal meyvesinin organik aroması sayesinde Magic Tea, çocukların zevkle tüketebileceği özel bir damak tadı da sunuyor. Çocuklar kadar yetişkinlerin de keyifle tüketebileceği Magic Tea, isteğe bağlı olarak sıcak ya da soğuk içilebiliyor.

Kumbara şeklinde tasarlanan özel çay kutusuyla GNC Mağazalarında satışa sunulan Magic Tea, sevimli maskotu Buddy ile birlikte çocuklarla yakın bir dostluk kurmayı planlıyor.