Belediye Başkanlık Makamında düzenlediği toplantıda muhtarların sorunlarını dinleyen, Belediye Başkanı Fadime Orbay, belediye olarak muhtarlarla sık sık toplanacaklarını belirtti. Başkan Orbay, “İlçenin sağlıklı ve modern bir şekilde yapılanması, mevcut sorunların tespit edilerek çözümüne gidilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Toplantıya katılan, Atatürk Mahallesi Muhtarı Cemil İncekara, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özkan, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ali Mardan, İstiklal Mahallesi Muhtarı M. Ali Özcan, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Ünal Dirik ve Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Aytekin genel anlamda belediyenin tüm mahallelerde oldukça güzel çalışmalar yürüttüğünü ancak ilçenin konumu itibari ile çevre yolları konusunun aciliyet arz ettiğini ve bu konu ile ilgili sorunlarının giderilmesini, yapım çalışmalarına başlanan yeşillendirme projesinin her mahallede yer almasını dilediklerini ifade ettiler.
Belediye Başkanı Fadime Orbay, belediye olarak her mahallede yoğun bir şekilde çalışmalara başlanma aşamasında olunduğunu vurgulayarak “Bildiğiniz gibi bu belirtilen yolların denetimi şu anda karayollarına ait. Belediye olarak bir yaptırımımız olamıyor. Ancak belediye hudutları içinde bulunan bu yolların belediyelere devredilmesi için yasalaşma çalışmaları devam ediyor. Bu yasalaşır yasalaşmaz biz de kolları sıvayacağız ve düzenlemelerimiz bu doğrultuda daha sağlıklı olacak. Her mahallemizin yeşillendirilmesi, yeşil alanlara, çocuk parklarına kavuşması için projelerimiz var. Bunları da gerçekleştireceğiz” dedi.