Belediye Başkanı iken 2 yıl önce hayatını kaybeden eşi Yahya Orbay"ın yarım alan projelerini hayata geçirmek için 29 Mart Yerel seçimlerinde yine eşinin partisi CHP"den aday olarak seçime katılan ve ilçede ilk bayan belediye başkanı unvanı alan Fadime Orbay, ilçede yatırım yapmak isteyen herkese de kapılarının açık olduğunu ve yatırımcıya her türlü kolaylığın sağlanacağını söyledi.
Ülke genelinde olduğu gibi tarım kenti İncirliova"nın da en büyük sorununun işsizlik olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Fadime Orbay, “Yaklaşık 8.5 trilyon civarına borcumuz var. Bunun 2.8 trilyonu 2004 öncesi yapılandırılmış borçlar. Ödemek için çalışıyoruz. Ancak Belediye Başkanı olarak rutin hizmetlerin yanında en büyük hayalim 300 kişinin istihdam edilebileceği bir projeye imza atmak. Bu nedenle Organize Tarım Sanayi bölgesi oluşturulması için çalışmalarım var. Bu şu anda oluşmuş bir proje olmasa da Kavaklık Mevkii"nde böyle bir bölgenin oluşturulmasını düşünüyoruz. İlçemiz aynı zamanda ilimizin simgesi incirin de anavatanı. Bunun yanında her türlü sebze ve meyve üretimi de var. Hayvancılık da yapılıyor. Bu projeyi gerçekleştirebilirsem çok mutlu olacağım” dedi.
Belediye olarak ilçede eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Beden Eğimi ve Spor Meslek Yüksekokulu"nu (BESYO) kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydeden Başkan Orbay, boşalan bu binaya Spor ve Güzel Sanatlar Lisesi açılacağını ifade etti.