İlk kez bir belediye başkanının kendilerini ziyaret etmesi ve Kadınlar Gününü kutlamasına çok sevinen kadınlar, ''Bizler her yıl kadınlar gününde çalışıyoruz. Kadınlar günü olduğunu bile bilmiyoruz. Başkan bizi ziyarete gelmesiydi. Biz bu günün kadınlar günü olduğunu yine bilmeyecektik. Kadınlar hak ettiği yerde değiller. Bizlerinde tatile rahat yaşamaya ihtiyacımız var'' dedi.
Belediye Başkanı Fadime Orbay ise kadınların hak ettiği yerde olması gerektiğini belirterek, ''Ben kendimi hak ettiğim yerde olduğumu düşünüyorum. Çünkü halk beni belediye başkanı olarak seçti. Ben de hizmet etmeye çalışıyorum. Ancak tüm kadınlar bizler gibi değil onlara da özellikle çalışan kadınlara daha iyi haklar tanınsın. Kadınlar her şeyden önemlidir. Yıldan yıla değil her zaman hatırlansın. Şu anda kadınlar günü olmasına rağmen tarlada, fabrikada, evde ve her yerde çalışan tüm kadınların Kadınlar Gününü kutluyorum'' diye konuştu.
Öte yandan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle İncirliova Belediyesi, İncirliova'dan Aydın'a gidip gelmekte olan kadın yolculardan ücret almama kararı aldı.