Arzum Onan, Erkan Petekkaya ile başrol paylaştığı 'Sesiz Fırtına' dizisinin, 'eşi Mehmet Aslantuğ öpüşme sahnelerine tepki gösterdiği için bitti' şeklindeki iddialara karşı çıktı. "Dizinin reytingleri düştü ve bitti" diyen oyuncu tepkisini şöyle ifade etti: "Benimle ilgili her olayda Mehmet'in gündeme getirilmesinden çok sıkıldım. Televizyon dizileri reyting kaybetmemek uğruna öpüşme sahnelerini abartıp, oyuncuyu yem olarak kullanıyorlar. Ben yem olmam..."

DEDİKODU YAPIYORLAR
Arzum Onan, "Dizi 20 bölüm ekrana geldi. Ancak reytingler düşük olduğu için yapımcı, bu projeyi daha fazla ayakta tutamayacağı için yayından kaldırma kararı aldı" diyerek, kendisini şöyle savundu: "Dizi başkalarının söylediği gibi bir kapris ya da sorundan ötürü bitmedi. Bir dizinin bitmesi, oyuncu kadar yapımcının da sorumluluk alması gereken bir durumdur. Diziyle ilgili dedikodular kasten çıkarılmıştır. Zaten Mehmet ile olan evliliğimizde, yıllardır düzenli olarak hakkımızda dedikodu çıkarılıyor."

NEREDE DURACAĞIMI BİLİYORUM
"Mehmet benim senaryo okurken hangi rolü kabul edip, etmeyeceğimi bilir" diyen Arzum Onan, öpüşme sahneleriyle ilgili şunları söyledi: "Ben bir anne, bir eş ve sonra bir oyuncuyum. Bu sebepten dolayı nerede durmam gerektiğini biliyorum. Mehmet'e projelerle ilgili fikir danışırım ama eşimin bana herhangi bir müdahalesi hiçbir zaman söz konusu değil. Bizim birbirimizle ilgili hiçbir sorunumuz yok. Gayet düzenli bir aile yaşantımız var."