KalDer Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi sonuçlarına göre 5 yıldır akaryakıt tüketicisinin en çok memnun kaldığı marka olmayı sürdüren OPET, müşteri memnuniyetini artıracak kampanyalarına, TMME sonuçlarına göre 3 yıldır Bireysel Bankacılık"ta bir numara olan Ziraat Bankası ile yaptığı işbirliği ile devam ediyor. Artık yakıt aldıkça OPET kartınızda biriken puanlarınızla, köprü ve otoyol geçişlerinde ücret ödemeyeceksiniz.

Akaryakıt sektöründe yarattığı kampanyaları ile ses getiren OPET, Ziraat Bankası OGS cihazı kullanıcısı müşterileri için bir yenilik başlattı. OPET Kart ve diğer Parolu kart kullanıcılarının, anlaşmalı OPET ve Sunpet istasyonlarından aldıkları her 100 TL değerindeki akaryakıt ve LPG alışverişleri için OGS cihazlarına 3 TL"lik kontör yükleniyor. Kampanyaya kayıtlı OPET müşterilerinin kartlarında biriken puanlar, köprü ve otoyollardan geçişi sağlıyor.

Kampanyaya katılmak için OPET Kart veya Parolu kartlara tanımlı cep telefonu numarasından 0532 444 67 38"e sadece bir kez kısa mesaj göndermek yeterli. Mesaja, OGS yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, OPET Kart veya Parolu kart numarasını yazıp bir boşluk daha bırakarak araç plakasını yazmak gerekiyor. (Örnek: OGS 7896450012345678 34ABC12)

Her 100 TL"lik akaryakıt alışverişinde kazanılan 3 TL"lik ( Boğaziçi Köprüsü indirimli 1. sınıf araç geçiş ücreti değeri) OGS kontörü, kampanyaya kayıtlı plakanın Ziraat Bankası"nda bağlı olduğu OGS hesap bakiyesine 72 saat içerisinde yükleniyor ve alışveriş yaptıkça otomatik olarak yüklenmeye devam ediyor.

Kampanyaya katılım Avea ile Vodafone için KDV ve ÖİV dahil 0,4 TL ve Turkcell için KDV ve ÖİV dahil 0,5 TL olarak ücretlendiriliyor. Kampanya, 25 Mart 2011 tarihine kadar devam edecek.