Gelinle damada nikah masasında operasyon şoku... Mardin'in Kızıltepe Belediyesi'ne 'KCK ve hesaplardaki yolsuzluk' iddialarıyla ilgili önceki gün düzenlenen operasyon sabaha kadar sürdü. Aramalar uzayınca nikah işlemleri de sarktı. AK Parti Mardin Milletvekili Addurahim Akdağ ile Kızıltepe İlçe Kaymakamı Erkaya Yırık'ın  davetli olup nikah şahitliği yapacakları merasimde işadamlarından Tacettin Çalış'ın kızı Ebru Çalış ile Alioğlu Ailesinin oğlu Ahmet Alioğlu'nun dünyaevine girmek için oturdukları nikah masası baskın nedeniyle memursuz kaldı! 
EVLENDİRME MOLASI
Nikahı kıyacak olan BDP'li Kızıltepe Belediyesi'nin Yazı İşleri Müdürü Nuri Alparslan o sırada belediyede yetkililere belge ve dosya veriyordu. Yüzlerce davetlinin bulunduğu salonda Alparslan'ı bekleyen düğün sahipleri yetkililere ricada bulundular. İzin çıkması üzerine Alparslan, hızlı bir şekilde salona gelip genç çiftin nikahını kıydı.
 Nikah şahitliği için davetli olan Milletvekili Akdağ ile kaymakam Yırık da durumu şaşkınlıkla izledi. Rötarın ardından saat 17.00'de kıyılması gereken nikah saat 17.40'ta kıyıldı.  Nikah kıymak için belediyeden kısa süreliğine ayrılan Yazı İşleri Müdürü Nuri Alparslan apar topar geldiği araçla hazır bulunması gereken yer olan operasyon mahalli belediyeye geri döndü. Sabaha kadar süren aramalarda çok sayıda belge ve hard diske el konuldu.

akşam