Bugün 19 yaşında olan C.M.A., 2 yıl önce okula giderken otobüs durağında kendisine laf atarak taciz eden opera sanatçısı Ş.G. hakkında Antalya 6'ncı Sulh Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Ş.G., 'sözlü taciz' suçu nedeniyle 75 gün hapis cezasına çarptırılırken cezası 500 TL adli para cezasına çevrildi. Ancak mahkeme, sabıkasız olan sanık hakkında verilen hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını kararlaştırdı.

Ş.G.'nin, ceza almasına rağmen tacizlerini sürdürdüğü öne sürüldü. C.M.A., Ş.G.'nin bir süre önce evlerinin yakınlarında bir otobüs durağında beklerken otomobille yanına gelip, "Mutlu oldun mu?" deyip uzaklaştığını, başka bir tarihte de kendisini izlediğini, son olarak bir kafede arkadaşları ile otururken aynı kafeye geldiğini ve kendisine bakarak, arkadaşıyla cep telefonuyla konuşuyormuş gibi yapıp, çeşitli sözler söylediğini öne sürerken, şikayetçi olduğunu belirtti.

Şikayet üzerine Antalya 11'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde 'cinsel taciz' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Ş.G., duruşmada suçlamaları reddederek, "C.M.A ile kafede karşılaştık. Yanımda eşim ve arkadaşlarım vardı. Bu kız beni görünce yanıma geldi ve adeta özür diler mahiyette konuştu. 2.5 saate yakın konuştuk. Karşılıklı olarak telefonlarımızı birbirimize verdik. Arkadaşlarım bu kafeye takıldıkları için bu kafeye gitmiştim. C.M.A.'nın iddia ettiği şeyleri söylemedim" diye konuştu. Mahkeme, C.M.A'nın avukat tutma isteği üzerine duruşmayı Mart ayına erteledi.