Bodrum'da bir süredir ünlü kişilerin evlerine dadanan hırsızların son kurbanı, Elveda Rumeli'nin başrol oyuncusu Erdal Özyağcılar oldu. Daha önce de hırsızlar Cüneyt Özdemir, Erman Toroğlu, Mutlu Tömbekici gibi Bodrum tatilcilerinin evlerine hem de bu ünlü isimler evde oldukları anlarda girmişlerdi. Özyağcılar, dizinin sezon finali yapmasından sonra dizi ekibiyle birlikte Türkiye'ye döndü. İstanbul'da 1- 2 gün kaldıktan hemen sonra Türkbükü'ndeki yazlığına geçti. Eşiyle birlikte tatile başlayan Özyağcılar'ın huzuru daha ikinci gün kaçtı.

PARMAKLIĞI KESTİLER
Demir parmaklıkları parçalayarak eve giren hırsızlar, sanatçının içinde çok özel bilgilerin, fotoğrafların ve yeni projelere ait senaryoların kayıtlı olduğu laptopu, ayrıca eşinin çantasını çalarak kaçtı. Çantada üç bin lira, cep telefonları ve çeşitli takılar bulunduğunu belirten Erdal Özyağcılar, yine de ucuz kurtulduklarını belirtti. Sezon başından beri ünlüler haricinde çok kişinin canını yakan hırsızların toplam 50 eve girip, on binlerce lira değerinde eşya çaldığı anlaşıldı. Bodrum Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri günlerdir gece gündüz çalışarak çete halinde çalışan hırsızları önceki gün yakaladı.

ÇETE YAKALANDI AMA...
Bir otelin lojmanından cep telefonu çalındığı ihbarı alan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Çalıntı olduğu belirtilen cep telefonu da ele geçirilerek, sahibine teslim edildi. Başka bir olayda ise, Gümbet'te bir evden hırsızlığa teşebbüs ettikleri ileri sürülen 4 kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Bu kişiler daha sonra tutuklandı. Yakalanan şüphelilerle çalıntı eşyalar ele geçti. Ancak bunlar arasında Erdal Özyağcılar'ın eşyalarının olmadığı anlaşıldı.


Savaş Ay (Sabah)