Özcan Deniz’in Evim Sensin adlı sinema filminde rol aldıktan sonra uzun zamandır ortalarda gözükmeyen güzel oyuncu Fahriye Evcen dün gece Bebek’te yakın arkadaşlarıyla birlikte Lucca adlı mekanda otururken Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi. 

Ayakligazete.com'un haberine göre, ünlü oyuncu Fahriye Evcen’ı magazin gazetecileri bile tanımakta güçlük çekti. Sinema filminden sonra tatile çıktığını dile getiren Evcen iyice dinlendiğini söyledi.

screen-shot-2012-06-23-at-3.32.50-pm.png

Özcan Deniz’le birlikte çektikleri filmde, Özcan Deniz’in damatlık, Fahriye Evcen’ın ise gelinlik giymesi bir dönem magazin gündemini meşgul etmiş ve çiftin yeniden barıştığı yönde haberler çıkmıştı. Gelinlik giymesiyle ilgili Evcen "Daha önce de gelinlik giydim, sadece rolüme odaklanmıştım bir şey hissetmedim" diye konuştu.

EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK!

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, eski sevgilisi Özcan Deniz’le barıştığı yönde çıkan dedikoduları yanıtsız bırakırken, ‘’Gerçek hayatta da dünya evine girmeyi ister miydiniz?’’ soruna Fahriye Evcen "Her şey kader kısmet tabi ki evlenmek isterim" şeklinde konuşarak evliliğe yeşil ışık yaktı. Özcan Deniz ve Fahriye Evcen çiftinin sürpriz bir şekilde evlenebilecekleri ise kulaktan kulağa dönen dedikodular arasında.