Mustafa Denizli Başkan Yıldırım Demirören ile görüştü ve genç futbolcuyu yola getireceğini ifade etti.
1.92'lik genç futbolcu için Demirören'le bir görüşme yapan Beşiktaş'ın hocası, "Hakan Şükür'den bile iyi olabilir. Yeter ki kafasını futbola versin. Kendisine bir şans daha tanıyalım. Onu yola getirebilirim" dedi.
Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Geçen sezon Eskişehirspor'a kiralık verilen, attığı goller kadar saha dışındaki davranışlarıyla da dikkatleri üzerine çeken Batuhan için Teknik Direktör Mustafa Denizli'den "dönüş" izni çıktı.
Daha önce yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'da devam etmek istediğini söyleyen genç futbolcu, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmiş, Beşiktaş'ın yeni sezon kadrosunda kalıp kalmayacağı da tartışma konusu olmuştu.
Yaptığı disiplinsiz hareketlerle adından söz ettiren, Eskişehir'de kamptan kaçtığı için kadro dışı bırakılıp, daha sonra affedilen Batuhan konusundan Mustafa Denizli'den olmulu rapor geldi. Tecrübeli hocanın, Başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmede, "Batuhan yeteneklerinin farkında değil. Geldiği noktanın kıymetini bilmiyor. Ondaki boy (1.92) şu anda Türkiye'de hiç bir sntraforda yok. Açık konuşayım Hakan Şükür'den bile iyi olabilecek bir futbolcu. İkinci Şükür olma fırsatı var" dedi.
Batuhan'ın hala çocuksu bir ruhu olduğunu ve ona kızmadığını dile getiren Denizli'nin, "Eğer kendine baksa, kafasını sahaya verse, onu kimse tutamaz. Batuhan'a bir şans daha vermeyi düşünüyorum. Eğer benim dediklerimi yaparsa, onu adam eder yola getiririm. Çevresi onun şımarmasına yol açmış. Bu şımarıklığını gideririz" dediği öğrenildi.