Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Türkiye"de Arjantinli oyuncu Colman"dan daha iyi 10 numara bulunmadığını savunarak, orta alana transfer düşünmediklerini söyledi.
Şener, Bursaspor ve Beşiktaş Kulüpleri"nin dün gece Yusuf Şimşek"in transferi için anlaşmalarına ilişkin, "Ben zaten uzun süren bu tip transfer görüşmelerini sevmem. Hayırlısı olsun. Beşiktaş ve Bursaspor Kulüpleri kendilerine yakışanı yaptı" dedi.
Artık orta alana bir oyuncu transferi düşünmediklerini ifade eden Şener, "Colman"a herkes 10 numara diyor. Şu anda Colman"dan daha iyi Türkiye"de 10 numara var mı? Sol kenara bir oyuncu alacağız. Bu konuda çalışmalarımız var. 2-3 tane belirlenen oyuncu var. Bunların birini alacağız" diye konuştu.
Transferde Yusuf"un eli kolu bağlı olduğunu, çünkü bu oyuncunun bonservisinin Bursaspor"da bulunduğunu dile getiren Şener, şöyle devam etti:
"Bursaspor Başkanı ile bir kez görüştüm. Çünkü bir kulübün mukavelesi olan oyuncusu konusunda çok fazla görüşmek doğru olmazdı. Beşiktaş 5 lira fazla verdi, ora tercih edildi. Ama Beşiktaş Kulübünün de bizim düşüncemizi alması gerekirdi. Her şeyde bir hayır var. Biz artık önümüze bakıyoruz. Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir."
Şener, Gökhan Ünal"ın basında yer alan fotoğraflarına ilişkin ise "Teknik heyet yılbaşı akşamı izin verdi. Evli olan otellerde kaldı, bekarlar da dışarda eğlendi. Hoca izin verdi, çocuklar da gitti. Kamptan gider, hoca izin vermez, o başka. Hocanın yetkisindeki bir şeye ben karışmam. Hoca derse, "kamptan kaçtı gitti, cezayı verin" o zaman veririz. Ama böyle bir durum yok" diye konuştu.
Milliyet