UEFA Avrupa Ligi"nde 2. ön eleme maçlarında henüz hazır görüntü vermeyen Galatasaray"da, Maccabi Netanya maçının oyun planı ve kadrosu şekillenmeye başladı. Teknik Direktör Rijkaard, Maccabi Netanya maçında revizyona gitmeye hazırlanırken, orta saha ve ilerde büyük değişim gerçekleşecek.
İsrail ekibini yardımcılarıyla kasetten çözmeye çalışan Rijkaard"ın, Tobol ile yapılan rövanş maçının ikinci yarısında sahaya girip, etkin bir futbol ortaya koyan Linderoth ve Kewell"a kadroda yer vermeyi planladığı ifade edildi.

Leo Franco kaleye
Hollandalı teknik adamın, başına aldığı darbe nedeniyle hastaneye kaldırılan ve çalışmalara bugün başlayacak Serdar ile kötü görünen Yaser"i kulübeye çekeceği öğrenilirken, kaleyi Arjantinli Leo Franco devralacak.
Orkun"un özellikle topu oyuna sokarken yetersiz kalması, yan toplarda da hatalı çıkışlar yapması üzerine deneyimli file bekçisine "Hazır ol" talimatı veren Rijkaard"ın, iyileşmesine karşın Mehmet Topal ve UEFA"ya bildirilen son listeye ismi eklenen Keita konusunda istekli olmadığı belirtildi. Sarı-kırmızılı taraftarların büyük bir sabırsızlıkla görmek istediği Keita"nın maçın gidişatına göre ikinci yarıda sahaya sürüleceği kaydedildi.
Rijkaard ve yardımcılarının İsrail"deki maçta temkinli bir anlayış yerine ofansif futbol üzerinde durdukları ve çalışmaları da bu yönde yaptırdıkları dile getirildi.

Milliyet