Türk Sağlık Sen"in 4. Olağan Genel Kurulu, 12-13 Şubat tarihlerinde İçkale Otel"de yapıldı. Önder Kahveci, kongre ile ilgili yaptığı değerlendirmede; Türk Sağlık-Sen"in coşkulu bir şekilde kongre sürecini tamamladığını belirtti.

Kahveci, "Türk Sağlık-Sen olarak 4. Olağan Genel Kurulu'nu coşkuyla, birlik ve beraberlik içinde tamamladık. Sendikamız için 4. Olağan Genel Kurulumuz bir sıçrama tahtası, yeni zirvelere doğru ilerlemenin ilk adımı olacaktır.” dedi.

Türk Sağlık-Sen"in etkin ve verimli sendikacılık anlayışıyla inandığı yolda yürümeye devam edeceğini belirten Kahveci, “Başta Türk Sağlık-Sen delegeleri olmak üzere, kongremize katılan herkese sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

4. Olağan Genel Kurul sonucunda Türk Sağlık-Sen"in yönetimi ise şu isimlerden oluştu: "Önder Kahveci (Genel Başkan), Zafer Yıldırım ( Genel Başkan Yardımcısı –İdari İşler ), Hasan Şirin (Genel Başkan Yardımcısı-Mali İşler), Kürşat Atmaca (Genel Başkan Yardımcısı-Teşkilatlandırma), İsmail Türk (Genel Başkan Yardımcısı-Toplu Sözleşme ve Mevzuat), Abdurrahman Uysal ( Genel Başkan Yardımcısı-Eğitim ve Basın), Leyla Polat (Genel Başkan Yardımcısı- Sosyal İşler ve Dış İlişkiler)."

CİHAN