Olay, bugün saat 12.15 sıralarında Uşak'ın Karaağaç Mahallesi'nde bir evde meydana geldi.
 
Uşak Emniyet Müdürlüğü Mehmet Akif Ersoy Polis Karakolu'nda görevli 15 yıllık polis memuru Bayram A (39), gece nöbetinden sonra geldiği evinde istirahate çekildi. Bayram A uyuduğu sırada kahvaltı masasına oturan oğulları Fatih (14) ile Furkan (12) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Oğullarının tartışma sesiyle uyanan polis memuru, iki çocuğunun arasına girerek tartışmayı sonlandırdı.
 
Kavga ettiği kardeşiyle arasına giren babasıyla tartışmaya başlayan Fatih, babasına elindeki çay bardağını fırlattı. Bunun üzerine sinirlenen polis, üzerinde taşıdığı beylik tabancasıyla 14 yaşındaki oğluna 4 el ateş etti. Babasının silahından çıkan kurşunların hedefi olan Fatih, kanlar içinde yere düşerek hayatını kaybetti.
 
Bir anlık öfkeyle evlat katili olan polis memuru Bayram A, daha sonra aynı silahla başına 1 el ateş ederek yaşamına son verdi.
 
Olay anında evde bulunan eşi Sevim ve en küçük oğlu Barış Aydın (2) yaşananları korku dolu gözlerle izledi. Olayın ardından fenalık geçiren anne ve iki oğlu, çevre sakinleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
 
Olayda hayatını kaybeden Fatih A'nın geçen yıl ilköğretimden mezun olduğu ve Necati Özel Lisesi'ne kayıt yaptırdığı öğrenildi.
Evlat katili olmanın şokuyla yaşamına son veren polis memuru Bayram A'nın önceki gece de eşiyle ciddi bir tartışma yaşadığı ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.