Ramazan Bayramı nedeniyle Karacasu ilçesine bayramlaşma törenine giden Kılınç dağlık arazide yangını görünce orman işletme arazözüne binerek yangın yerine gitti. Yaklaşık bin metre yükseklikteki dağa tırmanan Kılınç ve beraberindeki Ak Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen orman işçilerinin bayramını kutlamayı da ihmal etmedi.
İşçilerin şaşkın bakışları arasında dağa tırmanan ve yangına ekiplerle birlikte müdahale eden Kılınç ekipleri hızlı müdahalelerinden dolayı tebrik etti. Karacasu Orman işletme müdürlüğü yetkilileri yangına 3 dakika içinde müdahale ettiklerini belirtirken yangın helikopteri ile kısa sürede yangını söndürdüklerini ifade etti.
“Devletimizin gücüne bir kez daha şahit olduk” diyen AK Parti milletvekili Gültekin Kılınç; “Karacasu ilçesi Başaran beldesindeki yangını Karacasu ilçesine bayramlaşma merasimine giderken gördük. Yangın helikopterinin ve yangın söndürme ekiplerinin hızlı müdahalesini görünce hem yangını bizzat yerinde görmek istedik hem de bayram gününde ailesinden çoluğundan çocuğundan ayrı kalarak çalışan söndürme ekiplerinin bayramını kutlamak istedim. Devletimizin gücünü bir kez daha hepimiz görmüş olduk. Çok kısa sürede yapılan müdahale sayesinde büyüyebilecek bir yangın çok kısa sürede söndürüldü. Eğer erken müdahale edilmeseydi belki de ormanlık alanda büyük bir alan yanıp kül olacaktı. Bu topraklar hepimizin. Bu bayram gününde emeği geçen tüm orman işçilerini ve ekiplerini yürekten kutluyorum” dedi.

10.20110901181838.jpg

11.20110901181845.jpg