Bodrum'un Ortakent- Yahşi Beldesi'ndeki Ilgın Plajı'nda demirli olan teknelere botla dondurma satan 36 yaşındaki Volkan Toker, bugün öğle saatlerinde karadan 150 metre açıkta yavru kum köpekbalığına çarptı. 
 
Çarpışmanın şiddetiyle ölen köpekbalığını botuna alan Toker, sahile döndü. 
 
Toker, "Botla yavaş seyrediyordum, alttan bir ses geldi ve botu durdurduğumda köpekbalığına çarptığımı anladım. Gökova tarafından bu tip köpekbalıklarının yavrulamak için geldiğini biliyoruz, ayrıca bugüne kadar bu köpekbalıklarının bölgede herhangi bir kişiye zarar verdiğine de tanık olmadık, ancak sahile bu kadar yakın ve plajın içinde de bugüne kadar köpek balığı görmemiştik. Çarptığım köpekbalığı yavrulayamacak kadar küçük" dedi. 
 
Yaklaşık 1.50 metre boyunda ve 20 kilogram ağırlığında olan köpekbalığını görenler kısa süreli panik yaşarken, ölü olduğunu gören çok sayıda turist fotoğraf çektirdi.
 
İstanbul'dan tatile gelen ticaret danışmanı 26 yaşındaki Oğuzhan Duman, "Bodrum'a sık sık tatile geliyoruz. Bugün de arkadaşımla plaja geldiğimizde köpekbalığını görünce büyük şaşkınlık yaşadım, insanların denize girdiği bir plajda köpek balığının bulunması ilginç ama sanıyorum bunlar zararsız köpek balığı" diye konuştu.
 
Köpekbalığının satılmak üzere Bodrum'daki balıkçılara verileceği öğrenildi.