Muğla'nın Fethiye ilçesi Kumluova Beldesi Hürriyet Mahallesi'nde cinnet geçiren baba av tüfeğiyle önce bayram ziyaretine gelen öz kızını sonra da kendisini vurdu. İki kurşunla yaralanan kız hastaneye kaldırılırken, baba ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Fethiye'nin Kumluova Beldesi Hürriyet Mahallesi'nde öğlen saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda üç çocuk babası İbrahim Özer(47) bayram ziyareti için gelen ve tartıştığı kızı Arzu Menteş'i(23) av tüfeğiyle 2 el ateş ederek yaraladıktan sonra aynı tüfekle intihar etti.

Ağır yaralanan Arzu Menteş Kumluova Belediyesi'ne ait ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Olayı öğrenen Kumluova Belediye Başkanı Alim Karaca'nın haber vermesiyle beldeye gelen jandarma geniş güvenlik önlemleri alarak bölgeyi kordonla çevirdi.

Yapılan ilk incelemede de çenesinin altına dayadığı tüfekle intihar eden baba İbrahim Özer'in öldüğü belirlendi. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

CİNNETİN SEBEBİ İZİNSİZ EVLİLİK

Olay yerinde hayatını kaybeden İbrahim Özer'in yakınlarının verdiği bilgiye göre 6 ay önce evden kaçarak Fethiye'de teknede çalışan Esat Menteş ile evlenen Arzu Menteş, o günden sonra ailesiyle küstü. Aradan geçen 4 aya rağmen ailesiyle barışamayan Arzu Menteş, aile büyüklerinden yardım istedi.

Aile büyüklerinin araya girmesiyle yaklaşık bir buçuk ay önce barışan baba İbrahim Özer 15 gün öncede kızının çeyizlerini yeni evine gönderdi. Bugün de yalnız başına bayramlaşmak için baba evine gelen Arzu Menteş ile babası İbrahim Özer arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayan baba Özer, cinnet geçirerek 48 HS 994 plakalı aracında bulunan av tüfeğini aldı ve kızına iki el ateş etti.

Kızının kanlar içinde yere düştüğünü gören baba aynı tüfeği çenesine dayayarak intihar etti. - iha