Hırsızlar Yalçın'ın odasına girerek 500 bin TL değerinde altın ve mücevher çaldı.

Moda tasarımcısı kızı Sinem Reyhan Yalçın'ı trafik kazasında kaybeden Sinan Yalçın'ın Üsküdar'daki evinden yaklaşık 500 bin TL değerinde altın ve mücevher çalındı. Alınan bilgiye göre, Yalçın'ın Selahattin Pınar Sokak'taki dairesine kapı kilidini kırarak giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, korkunç trafik kazasında yaşamını yitiren Sinem Reyhan Yalçın'a ait yaklaşık 500 bin TL değerinde altın ve mücevher çalarak kaçtı.

'DEĞERİ 500 BİN YTL'

Kızının ölümünden sonra oldukça zor günler geçiren Sinan Yalçın, “Uzun zamandan beri ölen kızımın odasına girmiyordum. Hırsızlar, trafik kazasında kaybettiğimiz kızım Sinem'e ait CD, resimler, dizüstü bilgisayar, 2 adet Rolex marka saat ile ayrı ayrı kutularda bulunan mücevher ve som altınları alıp kaçmış. Bunların değeri yaklaşık 500 bin TL değerinde' dedi.

'BAKIP AVUNUYORDUM'

Neşe Yalçın da “Kızımı kaybetmiştim, ama odasına girdiğimde ona ait eşyaya bakarak avunuyordum. Hırsızlar, benden kızımın elimde kalan son hatıralarını söküp aldı. O eşyaya kim bilir hangi kirli eller değiyor' dedi.

Emniyet şeridinde yaşamını yitirmişti

Üsküdar'da otomobilini kontrol etmek için emniyet şeridine parkeden moda tasarımcısı Sinem Reyhan Yalçın, korkunç bir kazaya kurban gitmişti. Faruk Kalkavan'ın kullandığı cip önce Sinem Reyhan Yalçın'ın emniyet şeridindeki aracına, daha sonra da Yalçın'a çarpmıştı. Hayatının baharındaki Sinem Reylan Yalçın, bu kazada yaşamını yitirdi. Faruk Kalkavan, mahkeme tarafından 'taksirle bir kişinin ölümüne neden olmak' suçundan 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti cezayı, suçun 'bilinçli taksirle' işlenmiş olması sebebiyle, 3'te 1 oranında artırarak 5 yıl 4 ay olarak belirledi. - yenişafak