Pendik'te, bir otomobilde bulunan şahıslar, yol verme tartışması yaptıkları kamyon sürücüsünü bıçakla yaraladı. Şahıslar, bununla da yetinmeyip yaralı sürücüyü otomobille ezmeye çalıştı. Yaşanan bu olaylar güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.
Bir mobilya imalathanesinde çalışan Erkan Kamacı, mesai bitiminde iş arkadaşını evine bırakmak için iş yerine ait kamyonetle yola çıktı. Kısa süre sonra Kamacı ile bir otomobildeki kişiler arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Şahıslar otomobilden inerek kamyonete doğru yürümeye başlayınca, Kamacı kamyonet ile olay yerinden uzaklaştı. Ancak şahıslar da otomobile binerek Kamacı’yı takip etmeye başladı. Şahısların kendisine saldırmasından endişe eden Kamacı da kamyoneti güvenlik kameralarının bulunduğu bir iş yerinin önüne park etti ve bekledi. Kendini savunmak için kamyonetten çıkarttığı sopayı eline alan Kamacı, şahısların beyaz bir otomobil ile iş yerinin önüne gelmeleriyle fikrini değiştirerek sopayı tekrar kamyonete koydu.
Otomobilden inen şahıslarla bir süre tartışan Kamacı, daha sonra kendisine küfür ettiğini ileri sürdüğü kişiyi ittirerek tekrar aracına yöneldi. Bu sırada Kamacı’nın ittiği şahıs belinden çıkarttığı bıçağı Kamacı’ya saplamaya başladı. Karnından aldığı bıçak yarası ile duraksayan Kamacı, kamyonetten sopayı alarak kendisini bıçaklayan kişinin peşine düştü. Diğer şahıslar da otomobile bindi ve otomobili yaralı Kamacı'nın üzerine sürdü.
TEKRAR YAKALADILAR
Son anda kenara çekilmeyi başaran Kamacı ezilmekten kurtuldu ancak gözü dönen saldırganlar Kamacı’yı kovalayarak birkaç metre ileride yakaladıktan sonra tekrar bıçaklayıp, darp ettiler. Şahıslar otomobile binip gözden kayboldu. Vatandaşlar tarafından Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kamacı tedavi altına alındı.
KISA SÜREDE YAKALANDILAR
Bütün bu yaşananlar, kamyonetin önüne park edildiği iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Polis görüntülerden zanlıların eşkaline ulaştı. Eşkal üzerinden adresleri belirlenen şahıslar kısa sürede yakalandı. Pendik Adliyesi’ne sevk edilen zanlılardan Kamacı’yı bıçakla yaralayan kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.