Güzin ve Erdal Özyağcılar, mutlu evliliğin sırlarını anlattılar

atv'de Berna Laçin'in 'Mutluluğa Açılan Sofralar' programına kızları Zeynep ile birlikte konuk olan Erdal ve Güzin Özyağcılar, evliliklerinin hala mutlu bir şekilde sürmesinin nedenlerini anlattılar.

Erdal Özyağcılar, uzun süre kendisinin işsiz kaldığını ve o dönemde tiyatroda oynayan eşi eve gelmeden mutlaka yemek yaptığını ve sofra hazırladığından örnekler verdi.

Güzin Özyağcılar, kendisi tiyatrodayken eşinin telefon edip "Ne zaman biter oyun? Etini koyayım mı? Salatanı yaptım, şarabını açıyorum" dediğini ve çevresindeki arkadaşlarının da buna çok şaşırdığını söyledi.

"Zaten bizim meslekte, uzun süren evliliklerde, bir amacınız varsa, o amaç da mesleğinizse evliliğin güzel yürümesi, mesleğinizin amacına yönelikse, onu yüceltecekse, insanlar omuz omuza olabiliyorlar" diye konuşan Erdal Özyağcılar, sadece tiyatroda değil her meslekteki insanlar için evin huzurunun çok önemli olduğunu vurguladı.

"Bir insan hangi işe giderse gitsin, evinde huzurlu kalkıp, huzurlu bir kahvaltı yapıp setine, muayenehanesine, işyerine neyse, bu çok önemli bir şey" diyerek huzurun olmadığı bir evde insanların hayata karşı performanslarının da düştüğünü ifade etti.

Televizyon Gazetesi