AK Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım, geçirdiği rahatsızlığından sonra tekrar görevine döndüğünü belirtirken, Aydın'da yapılan temayül yoklamasında Sökeli milletvekili aday adaylarının son sıralarda yer almalarını teşkilatla bağlantılarının zayıf olmasına bağladı.
Yıldırım, yaptığı açıklamada, geçirdiği hastalığı ile ilgili bilgi vererek ambulansla ayrıldığı ilçeye sağlıklı şekilde dönmenin mutluluğunu yaşadığını bildirdi.
Aydın'ın her bölgesinden, özellikle de Söke'den çok sayıda kişinin kan vermek üzere hastaneye geldiğini ifade eden Yıldırım, ''740 kişiden alınan kandaki plazmalar benim için kullanılmıştır. Verdikleri kanlarıyla bana can veren, kan vermeye gelip de, çeşitli nedenlerden dolayı kan veremeyen tüm hemşehrilerime minnet ve şükran duyguları besliyor teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.
Yıldırım, milletvekilliğini düşünen vatandaşların çok önceden teşkilatla birlikte çalışmaya başlamaları gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:
''Söke'den milletvekilliğini düşünen bu arkadaşlar teşkilatın onayını almadılar. Girdikleri temayül yoklamasında da teşkilatları tanımamanın sonuçlarını gördüler. Biz yine de elimizden gelen desteği verdik. Genel merkez kimleri aday gösterirse dağ dağ, bayır bayır dolaşır destek veririz. Tüm aday adaylarına eşit uzaklıktayız.''

AA