Olympiakos Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Taraflı tarafsız tüm basketbol seyircisi bu soruya yanıt arıyor. Güçlü Yunan rakip karşısında Sarı Kanarya, 6. galibiyetini almak istiyor. Olympiakos ise ilk 8'e girmek için mücadele edecek ve deyim yerindeyse canını dişine takacak. Karşılaşmanın heyecan dozajının yüksek olması sebebiyle maç detayları da merak ediliyor.

OLYMPIAKOS FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Olympiakos Fenerbahçe maçı bu akşam saat 22.00'de Yunanistan'ın Pire şehrinde bulunan Barış ve Dostluk Salonu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Borys Ryzhyk (Ukrayna), Fernando Rocha (Portekiz), Carlos Peruga (İspanya) hakem üçlüsü yönetecek. Mücadele beIN Sports 3 kanalından naklen yayınlanacak.

18. RANDEVU

İki takım Euroleague'de bugüne kadar 17 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda Fenerbahçe rakibini 7 kez mağlup ederken, Olympiakos ise 10 kez parkeden galip ayrıldı. Geçtiğimiz sezon oynanan iki maçta da Yunan ekibi rakibini yenmeyi başardı.

İKİ TAKIMDAKİ İSTATİSTİKLER

Ligde Fenerbahçe 86.2 sayı ortalamasıyla oynarken, Olympiakos ise 80.0 sayı ortalamasıyla mücadele ediyor. Sarı-lacivertlilerde Jan Vesely 15.0 sayı ortalamasıyla takımını sırtlarken, kırmızı-beyazlılarda ise Printezis 13.7 sayı ortalamasıyla oynayarak takımına katkıda bulunuyor.