Kuyumcu ile iki kızının öldürülmesi olayının failleri maktulün ağzındaki DNA örneğiyle ele geçirildi..

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde, 3 yıl önce otomobil içinde silahla vurulup boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunan kuyumcu ve 2 kızının katil zanlısı yakalandı.

Öldürülen kızlardan birinin ısırdığı failin doku örneğinden yola çıkan jandarma, olayın azmettiricisi ile katil zanlılarının da aralarında bulunduğu 8 kişiyi gözaltına aldı.

KAPALIÇARŞI'DA KUYUMCU Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Adapazarı Kapalıçarşı'da kuyumculuk yapan İsmail Bilaloğlu (65) ile kızları Neriman (30) ve Hatice'nin (25), 13 Nisan 2006'da otomobil içinde silahla vurulup boğazı kesilerek öldürülmesinin ardından yürüttüğü soruşturmada cinayetin sırrı sonunda çözüldü.
Sakarya'nın da içinde bulunduğu 4 ilde yapılan operasyonlarda cinayetin azmettiricisi ile katil zanlılarının da aralarında bulunduğu 8 kişiyi gözaltına alındı. Olayla ilgili bir kişinin arandığı öğrenildi.Jandarmadaki sorguları süren zanlıların yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi. Sakarya Valiliği'nin bugün olayla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

MİLLİYET