FOX'ta yayından kaldırıldıktan sonra geçen aylarda TNT'ye transfer olan "Arka Sıradakiler" dizisinin setinde 19.00 sıralarında korkunç bir trafik kazası yaşandı. Dizinin sanat grubu asistanlarından 26 yaşındaki Selin Erdem, set molası sırasında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı dizinin Kağıthane Altunay Caddesi'nde yapılan çekimleri sırasında verilen molada sanat asistanı Selin Erdem ve dizi ekibinden bir grup kaldırım üzerinde sohbet ediyordu.

Arkadaşını kurtardı

Freni boşaldığı öne sürülen İdris Fırat'ın kullandığı ekip minibüsü yokuş aşağı hızla inerek gruba çarptı. Kaza sırasında Selin Erdem (26) ve Ömer Özcan (27) minibüsün altında kaldı.

Minibüs daha sonra setin giriş kapısına çarparak durdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Selin Erdem'i ve Ömer Özcan'ı hastaneye kaldırdı. Selin Erdem hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ömer Özcan'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaza sonrası aracın şoförü İdris Fırat gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Fırat'ın ifadesi, genç kadının yaptığı bir hamle ile arkadaşının hayatını kurtardığını ortaya çıkarttı. Fırat'ın polise, "Frenin boşaldığını anlayınca aracı durdurabilmek için kaldırama çıktım, ancak durduramadım. Bu sırada minibüsü fark eden Selin Erdem, Ömer Özcan'ı iterek hayatını kurtardı. Kendisi ise kaçamadı" şeklinde ifade verdiği belirtildi.