Adını ''Charlie'nin Melekleri'' adlı dizi filmle duyuran Amerikalı kadın oyuncu Farrah Fawcett'in bilincini yitirdiğinin bildirilmesine karşın, ''durumunun umut verici de olduğu ve ölümü yenebileceği'' açıklandı.

62 yaşındaki Farah Fawcett'in menajeri Craig Nevius ile oyuncunun yattığı Kalifornia Üniversitesi Los Angeles (UCLA) Hastanesi doktorlarının açıklamasına göre, kalınbağırsak kanseri karaciğerine sıçramış olmasına karşın Fawcett'in yakında hastaneden çıkabileceği ve ''ölümün eşiğinde olmadığı'' bildirildi.

Sky News Televizyonu, 3 yıldır kanserle savaşan ve önceki hafta hastaneye kaldırılan Fawcett'in bilinç kaybına uğradığını açıklamıştı.

''Charlie'nin Melekleri'' , 1970'lerin ortalarından sonra büyük sükse yapmış, melekleri oynayan Fawcett, Jacklyn Smith ve Kate Jackson'a büyük ün kazandırmıştı. Üçlünün arasında en fazla ilgiyi çeken Fawcett, ilk sezonun ardından diziden ayrılmış ve bir filmde, eşinden sürekli dayak yiyen kadının feci durumunu anlatan ağır rolü de en iyi derecede üstlenmişti.

Aktör Lee Majors ile yaptığı ilk evliliğini 1979'da bitiren oyuncu, daha sonra Ryan O'Neal ile birlikte oldu. O'Neal, kanser tanısı konmasından bu yana Fawcett ile yakından ilgileniyor.

Kanser olduğunu 2006 yılında öğrenen Fawcett, hastalıktan kurtulduğunu açıklamış, 3 ay sonra, 2007'de hastalığın nüksettiği belirlenmişti.

Gazeteport