Karaman'da şiddetli geçimsizlik yüzünden evi terk eden eşini almak için kayınpederinin evine giden 22 yaşındaki Osman İren iddiaya göre evde eşini bulumayınca ayrılmalarından sorumlu tuttuğu eşinin halası Halime Çiçek'i (30) silah zoruyla otomobile bindirdi.

Yanında anne ve babasıyla yola çıkan Osman İren yönetimindeki otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 6 metre yükseklikteki köprüden uçtu. Kaza sonrası otomobilde bulunan 4 kişi yaşamını yitirdi Kaza, Karaman merkeze bağlı Osmaniye Köyü yakınlarında gece 03.30 sıralarında meydana geldi.
22 yaşındaki Osman İren, şiddetli geçimsizlik sonucu bir süredir ayrı yaşadığı eşi ile barışmak için babası 52 yaşındaki Ali Osman ve annesi 50 yaşındaki Teslime İren'i de yanına alarak kayınpederinin evine gitti. Eve girdiğinde eşini bulamayan ve sinirlenen Osman İren, iddiaya göre eşi ile ayrılmalarından sorumlu tutuğu eşinin halası 30 yaşındaki Halime Çiçek'i silah zoruyla otomobile bindirererek kaçırdı. Yakınlarının, Çiçek'in silah zoruyla kaçırıldığı ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, otomobilin geçebileceği yollarda tedbir aldı.


Anne, babası ve kaçırdığı Çiçek ile birlikte yola çıkan Osman İren yönetimindeki 42 LU 168 plakalı otomobili ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, merkeze bağlı Osmaniye köyü girişinde yaklaşık 6 metre yüksekliğindeki köprüden uçtu. Kaza sonrası otomobilde bulunan anne Teslime İren, baba Ali Osman İren ve Halime Çiçek olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Osman İren ise hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.