Gençlik ve ölüm. Hiç yan yana getirmek istemediğimiz, birbirine yakın bile düşünmekten kaçındığımız iki kelime. "Ölüm sana hiç yakışmadı" denilen bir olay Çanakkale'de yaşandı. Bir yıldır nişanlı olan Fatmanur ve Hüseyin evlilik hayalleri kurarken bir kara haber iki genci ebediyyen ayırdı.
 
Çanakkale'nin Biga ilçesinde, duş alırken şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen nişanlı genç kız, hayatını kaybetti.
 
Fatmanur Bulan (22), Hamdibey Mahallesi Salih Cızgın Sokak'taki evlerinde duş almak için banyoya girdi. Bulan'ın uzun süre banyodan çıkmamasından şüphelenen annesi, camı kırarak kapıyı açınca kızını baygın buldu.
 
Annesinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Özel Can Hastanesine kaldırılan genç kız, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği bildirilen Fatmanur Bulan'ın, geçen yıl 13 Mayısta Biga Ticaret ve Sanayi Odası üyesi Ahmet Başlı'nın oğlu Hüseyin Başlı ile nişanlandığı ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi.
 
GELİNLİĞİ TABUTA SARILDI
 
Genç kız için Yeşilada Camisi'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Gelinlik sarılan Fatmanur'un tabutunun başından nişanlısı Hüseyin Başlı, bir türlü ayrılamadı. Burada kılınan cenaze namazının ardından Fatmanur, Karaçayır Mezarlığı'nda toprağa verildi. Evlilik hazırlığı yapan genç kızdan geriye nişanında çektirdiği fotoğraflar kaldı. Olayla ilgi soruşturma sürüyor.
takvim