Boğazına kordon bağı dolandığını ve bu yüzden ölü doğduğunu açıklayan Cumbul, asıl acıyı ise ağabeyi ve annesinin kaybıyla yaşadığını söyledi.

TRT1"de pazar günü yayınlanacak “Zirvedekiler” programına konuk olan Meltem Cumbul, şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Ölü doğduğunu anlatan Cumbul,

“Beni hayata döndürmeleri çok zor olmuş” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:
“Hayatımın enteresan olan kısmı ölü doğmuş olmamdır. Bir türlü gelmemişim. Annem hastaneye gitmiş, gelmiş, gitmiş, gelmiş. Sonunda evde doğurmuş beni. Ebe Seniha diye biri doğurtmuş. Kordon boğazıma dolandığından nefes almıyormuşum, yani ölü doğmuşum. Hayata beni döndürmeleri çok zor olmuş. Ebe Seniha"yla yıllar sonra konuştuğumda bana "Bu kadar çocuk doğurttum, senin kadar yaşama isteği olanı görmedim. Elimi öyle sıkı tuttun ki" dedi. Gerçekten yaşamak istemişim. Ve yaklaşık 48 saat hiç susmadan ağlamışım. Böyle başlamışım hayata...”

ÖNCE AĞABEYİNİ KAYBETTİ

Aile asıl acıyı Cumbul"un ağabeyinin kaybıyla tatmış daha sonra. Aile içinde böyle bir dram yaşanması tüm ailenin hayatını altüst etmiş elbette. Cumbul, o acı olayla ilgili de şunları söyledi: “Bu olay hepimizi çok sarstı, çok etkiledi. Başına böyle bir şey geldikten sonra artık hayat eskisi gibi olmuyor. Ağabeyimin ölümü sıralı bir ölüm değildi. Hiç beklenmedik bir anda beklenmedik şekilde olması, büyük bir hayal kırıklığı yarattı bende. Ama ölümle yüzleşmek tuhaf bir biçimde olgunlaştırıyor insanı. Ölümü her an hissedebiliyorsun ve ne yapmak istediğin konusunda daha kararlı oluyorsun. Her gün ağabeyimin ve annemin sesini hatırlamaya çalışıyorum. Bir gün unutur muyum diyorum bakışlarını.”

İÇİM ACIRKEN ZEYNO"YU OYNADIM

Acılar bu kadarla bitmemiş. Reyting rekorları kıran “Yılan Hikayesi”nin çekimleri sürerken de annesine kanser teşhisi konmuş Cumbul"un: “Yılan Hikayesi ilk yıl tatile girdiğinde anneme kanser teşhisi konmuştu. Hemen Viyana"ya gittik tedavi için. Her şey dört ay içinde yaşandı ve bitti. Annem vefat ettiğinde ben enkaz halindeydim. Ve "Yılan Hikayesi"nin ikinci sezonuydu. ıçim acırken Zeyno gibi komik bir kızı canlandırmak hiç kolay olmadı. Dizi bittiğinde acılarımla yüzleşmek için Amerika"ya gittim.”