Kocaeli'nde kendisini tehdit ettiğini söylediği kocasından kaçmak isterken beşinci kattan düşen kadın, 'Ben daha hastaneden taburcu olmadan o kişi karakoldan serbest bırakıldı. Can güvenliğim tehlikede' dedi.
 
Gülten Coşkun, görücü usulüyle tanışarak Mart ayında nişanlandığı Mehmet Akif Coşkun ile 23 Temmuz'da yapılan düğünle evlendiğini söyledi.
 
BENİ SÜREKLİ DÖVDÜ
 
Eşinin nişanlılık döneminde kendisini birkaç kez tehdit ettiğini anlatan Coşkun, 'Evliliğimizin ilk 4 günü çok iyi davrandı. Ancak 5. gün aramızda çıkan bir tartışmanın ardından beni dövdü ve 5-6 saat yüzüme tükürerek hakaretlerde bulundu. Bunu aileme söylemedim. Ailemi ziyarete gittiğimde ise makyajla morlukları kapatıyordum. Soran olduğunda da 'kapı çarptı' gibi şeyler söyleyerek geçiştiriyordum' dedi.
 
Eşinin bir süre sonra kendisini dışarı çıkartmadığını da anlatan talihsiz kadın, 'En son tartıştığımızda korkumdan balkona çıktım ve ailemi arayarak yardım istedim. Eşim bunu duyunca camı kırarak balkona çıkmaya çalıştı. Ben de su borusuna tutunarak aşağı inmeye çalışırken, bir anda dengemi kaybederek yere düştüm' diye konuştu.
 
KORUMA İSTİYORUM
 
Olayın ardından kaldırıldığı hastanede iki bacağının kırıldığını öğrendiğini dile getiren Coşkun, 'Ancak ben daha hastaneden taburcu olmadan o kişi karakoldan serbest bırakıldı. Can güvenliğim tehlikede. Bana ve aileme koruma talep ediyorum. Bir an önce bu kişinin cezasını çekmesini istiyorum. Başbakanımız'dan bu konuda destek bekliyorum. Gebze Kaymakamımız feryadımı duysun bana sahip çıksın, çok korkuyorum' dedi.
 
yenişafak