Antalya’da 26 Ağustos 2008’de Teomanpaşa Caddesi üzerinde bir otomobil, Mustafa Ç.’nin kullandığı motosiklete arkadan çarptı. Mustafa Ç. ve arkasında oturan sevgilisi Ö.P. yaralandı. Yaralı gençler ambulans beklerken Ö.P., sevgilisine elini uzatıp, “Beni sakın ambulansa yalnız bindirme” diye ağladı. Mustafa Ç. de aynı duygusallıkla cevap verdi: “İyileşeceksin, seni asla bırakmayacağım...” 
 
Ancak hiçbir şey göründüğü gibi değildi. Dün Doğan Haber Ajansı’ndan (DHA) kahramanları aynı iki kişi olan başka bir haber geldi. Bu kez hikâye bambaşka ve daha ürkütücüydü. İddiaya göre bir kafeteryada çalışan Ö.P., liseden tanıdığı turist rehberi Mustafa Ç.’yle sevgili oldu. 
 
Mustafa Ç. genç kızı annesinin oturduğu eve götürdü ve tecavüz etti. Ayrılmak isteyen Ö.P.’ye karşı çıkan Mustafa Ç., ailesine söyleyeceği tehdidiyle ilişkiyi sürdürdü ve zaman zaman da Ö.P.’ye tecavüz etti. Ö.P. olanları kimseye anlatamadıb. Geçen ay Mustafa Ç, genç kızı elektroşok cihazı ve muştayl etkisiz hale getirip yine tecavüz etti. Ve olanları cep telefonuna kaydetti. Evden kaçan Ö.P., ailesiyle yaşadığı evden çıkmamaya başladı. 
 
Geçen 17 Temmuzda’ysa hayatının şokunu yaşadı. Mustafa Ç.’nin tecavüz ederken çektiği görüntüler CD halinde posta kutusuna bırakılmış, görüntüler sosyal paylaşım sitelerine de konulmuştu. ilesiyle birlikte polis merkezine giden Ö.P. şikâyetçi oldu. Mahkeme kararıyla Mustafa Ç.’nin evi basıldı. Gizli kamera, muşta, tabanca, av tüfeği, elektroşok cihazı, samuray kılıcı, porno CD’leri ve dahası içinde başka bir kıza ait tecavüz görüntülerinin bulunduğu bir CD daha vardı. Polis, ikinci kıza da ulaştı. Polis şimdi her yerde Mustafa Ç.’yi arıyor.