G.SARAY Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Ricardo Oliviera için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı takımın yabancı transferinden sorumlu yöneticisi Haldun Üstünel, LİG TV"nin haberine göre dün sabah Brezilyalı futbolcunun transferini bitirmek için İspanya"nın yolunu tuttu.

ÜSTÜNEL, geçen sezon La Liga"yı 18. sırada tamamlayıp küme düşen Real Betis takımının 29 yaşındaki santrforu Ricardo Oliviera"nın menajeriyle Madrid"de buluşacak ve pazarlıklara başlayacak. Haldun Üstünel İspanya"ya gitmeden önce yaptığı açıklamada “Teknik direktörümüz Frank Rijkaard bir santrfor mevkiine, bir de stoper bölgesine takviye istiyor. Ricardo Oliveira da listemizde bulunan bir futbolcu. Transferini sonlandırmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

GEÇTİĞİMİZ sezonlarda da zaman zaman sarı-kırmızılı takımın transfer gündemine gelen Oliviera, geride bıraktığımız sezona Zaragoza takımında başladı. Sezonun ilk yarısında bu takımda 16 maçta forma giyip 2 gol kaydeden, Sambacı ikinci devrede ise Betis"e döndü ve 15 karşılaşmada 1 gol atabildi. Daha önce Milan ve Valencia gibi Avrupa"nın dev kulüplerinin de formasını terleten Oliviera, Brezilya Milli Takımı"nda ise 11 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırdı. VAtan