Kalan Müzik, kuruluşunun 20’nci yıldönümünü üç özel konser organizasyonuyla kutluyor. Konserlerin ilki önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeydi. Erkan Oğur, İsmail Hakkı Demircioğlu, Cengiz Özkan, Leman Sam, Mikail Aslan ve Kardeş Türküler’in sahneye çıktığı gecenin yıldızı ise Olgun Şimşek’ti. Ünlü oyuncu, sunuculuğunu üstlendiği konsere söylediği türküler ve yaptığı danslarla damgasını vurdu. Şimşek, Kalan Müzik’le ilgili anılarını da anlatarak seyirciye keyifli ve duygusal anlar yaşattı. Konseri izleyenler arasında Kenan İmirzalıoğlu, Nihal Yalçın, Züleyha gibi ünlü isimler de vardı.

BİZE ANADOL PİKAP

Olgun Şimşek, açılış konuşmasına espriyle başladı. Ünlü oyuncunun “Dün akşam Madonna 75 TIR’la buradaydı. Biz Anadol Pikap’la geldik. Arabayı ben kullandım, Hasan benzin aldı” sözleri seyirciyi güldürdü. İkinci yarının başında da sahneye elinde kadehiyle çıkan Şimşek, “Henüz İstanbul’da içki içmek serbest. Türküleri böyle dinlemek keyifli. Kadehimi kardeşliğe, bütünlüğe, sevgiye, dostluğa kaldırıyorum” dedi.

2 SANATÇIYA PLATİN PLAK

Kalan Müzik’in kurucusu Hasan Saltık, gecede Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu’na Platin Plak hediye etti. Saltık, plağın sanatçılara “Gülün Kokusu Vardı” isimli albümlerinin Kalan Müzik’ten en çok satılan albüm olduğu için verildiğini ifade etti. 20’nci yıldönümü konserlerin ikincisi dün akşam düzenlendi, üçüncüsü ise 17 Haziran’da.