KONYA"nın Akşehir İlçesi"nde öldürdüğü sevgilisini, uyuyormuş gibi battaniyeye sarılı olarak otomobilin ön koltuğunda taşıyan 41 yaşındaki Okan Gülsever, otomobilini katlı otoparka park ettikten sonra polise gidip teslim oldu. Gülsever polise verdiği ilk ifadesinde, sevgilisine başka bir erkekten telefon geldiğini ve bunun üzerine çıkan tartışma sonucu önce bıçaklayıp, ardından boğarak öldürdüğünü söyledi. Genç kadının cesedi, Cumhuriyet Savcısı"nın yaptığı incelemenin ardından, otopsi yapılmak üzere aynı otomobilin ön koltuğunda yine battaniyeye sarılı olarak Akşehir Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı.
İzmir"de yaşayan Okan Gülsever, 24 yaşındaki sevgilisi Yonca Güngördü ile memleketi Akşehir"e gelmek için 35 D 9597 plakalı otomobili ile yola çıktı. Afyonkarahisar"ın Çay ilçesi"ne geldiklerinde, Yonca Güngördü"yü bir erkek telefonla aradı. Bunun üzerine iki sevgili arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrasında kıskançlık krizine giren Gülsever, sevgilisini önce sağ bacağından bıçakladı, ardından da boğarak öldürdü. Genç kadının cesedini, battaniyeye sardıktan sonra otomobil ön kolduğunda Akşehir"e kadar getiren Gülsever, otomobilini bir otoparkın üçüncü katına park ettikten sonra, polise gidip teslim oldu.

ASTSUBAYLIKTAN MALULEN EMEKLİ OLMUŞ

1998 yılında kalp rahatsızlığı sonucu astsubaylıktan malulen emekli olduğu belirtilen Okan Gülsever"in polise verdiği ilk ifadesinde, sevgilisine başka bir erkekten telefon geldiğini ve bunun üzerine çıkan tartışma sonucunda önce bıçaklayıp, ardından boğarak öldürdüğünü söylediği belirtildi.
Gülsever, polislerle birlikte otoparka gelip, otomobilini gösterdi. Genç kadının cesedi, Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere aynı otomobilin ön koltuğunda yine battaniyeye sarılı olarak Akşehir Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Gözaltına alınan Okan Gülsever"in 1.5 yıl önce 2 çocuğunun annesi eşinden boşandıktan sonra Yonca Güngördü ile yaşamaya başladığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. DHA