Marketlere sigara dağıtımı yapan Soner Demir'in (41) kimliği tespit edildikten sonra acı haber Nazilli'deki ailesine ulaştı. Kimlik doğruluğu için teşhis edilmesinin ardından Soner Demir'in başta ailesi olmak üzere iş arkadaşları ailenin evine akın etti. Annesi Ayşe Demir (74) yetkililere seslenerek, "Oğlumun katillerini bulun" diye feryat etti.
Olay, dün gece belirlenemeyen bir vakitte meydana geldi. Nazilli'deki evine dönmeyen Soner Demir'in yakınları, durumdan endişe ederek güvenlik güçlerine başvurdu. Soner Demir'in telefonlara da cevap vermemesi üzerine yakınları ve güvenlik güçleri şahsı aramaya başladı. Sabah hava aydınlanınca güvenlik güçlerine Köşk-Aydın yolu üzerinde bulunan Tariş karşısında yol kenarında bir erkek cesedi bulunduğu yolunda ihbar geldi. Olay yerine giden jandarma ekipleri cesedin Soner Demir'e ait olduğunu belirledi.
Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda, Soner Demir'in tabancayla vurularak öldürüldüğü ve cesedinin şarampole atıldığı tespit edildi. Olay yerinde iki adet boş kovan bulundu. Yapılan araştırmalarda Soner Demir'in sigara dağıtımında kullandığı araç bulunamazken, şahsın üzerinden de topladığı paralar çıkmadı. Cesedi otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Soner Demir'in cenazesinin yarın toprağa verileceği öğrenildi.
EVİNDE YAS
Soner Demir'in Nazilli'de oturan annesi Ayşe Demir'in evine akın eden arkadaşları ve yakınları aileye teselli vermekte güçlük çekti. Evli ve bir kız babası olan ve 14 yıldır sigara dağıtımı yaptığı öğrenilen Soner Demir'in eşi Nalan Demir (38), kızı Ayşe Demir (13) ve anneleri Ayşe Demir gözyaşlarına boğuldu.
Soner'in kimseye bir zararı olmadığını anlatan eşi Nalan Demir, "İşine bağlı ve çevresince çok sevilen bir insandı. Ne günahı vardı da onu vahşice öldürdünüz. Parasını aldınız, canından ne istediniz. Yazık değil mi bizlere. Ne olur katilleri bulun, cezalarını verin" diye yetkililere seslendi.