Cesetten kurtulmak için arkadaşlarından yardım isteyen O.E, polise yapılan ihbar sonucu yakalandı.

O.E., iddialara göre, dün saat 19.30 sıralarında, banyoda bulunan molozları atmaya yardım etmeleri için, Cihangir Mahallesi Susuzbağ Sokak Numara 23'deki 4 katlı Can Apartmanı'nın en üst katındaki eve arkadaşlarını çağırdı.

Annesi bir süre önce evi terk ettiği için babasıyla yaşayan O.E., molozların çok ağır olduğunu ve yardıma ihtiyacı olduğunu belirterek arkadaşlarını içeri aldı. Banyoya girdiklerinde ağır bir koku duyan ve ardından ceset gören arkadaşları, evi terk ederek, durumu ailelerine anlattı. Bunun üzerine polisi arayan ailelerden biri adresi vererek, cinayet ihbarında bulundu. Polisin eve düzenlediği baskın sonucu O. E., televizyon izlerken yakalandı.

CESET BANYODA BULUNDU

Polisin evde yaptığı aramada, banyoda üzerinde buz parçaları olan bir ceset bulundu. Gözaltına alınan O.E.'nin, cesedin babası Selami Ermiş'e (43) ait olduğunu ve sık sık kendisini dövdüğü için 7 gün önce babasını bir tartışma sonucu bıçakla öldürdüğünü söylediği belirtildi. Yapılan inceleme sonucu Selami Ermiş'in ensesinden ve kalbinden aldığı bıçak darbesi ile öldüğü belirlendi. Bir süre şehirlerarası otobüslerde muavinlik yapan O.E.'nin olaydan sonra normal hayatına devam ettiği ve kokmasın diye ceset üzerine sürekli buz ve soğuk su koyduğu belirlendi.

Torna işiyle uğraştığı söylenen Selami Ermiş'in cesedi, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Komşularında biri, O.E.'nin babasını öldürdüğüne inanamadıklarını belirterek, "Çok iyi bir çocuktu. Babası başka kadınlarla ilişkiye girince, annesi evi terk edip Adana'ya yerleşti. Çocuk da babasını tek başına bırakmamak için annesinin yanına gitmedi" diye konuştu.
Polisin cinayetle ilgili soruşturması sürüyor.