“İnanın bu tekmeler beni durduramayacak. Maç sonrası ayağımdaki morların tonları farklı farklı.. Bana bunları çaresizlikten yapıyorlar, biliyorum.”

BEŞİKTAŞ"IN Medical Park Antalyaspor"u son dakikada devirdiği maçta kelimenin tam anlamıyla yerden kalkamayan Ricardo Quaresma, rakip futbolculara meydan okudu.. Ligin en çok faul yapılan 3 isminden biri olan Portekizli yıldız, özellikle Antalya maçının 17. dakikasında Erkan Sekman, 21"de de Deniz Barış"ın sarı kart gördükleri sert müdahaleleri sonrası canının çok acıdığını dile getirdi..

BU tip durumlarla her maçta karşılaştığını ve buna alıştığını belirten yıldız, sonraki karşılaşmalar için de korkusuz olduğunu açıkladı:

“BEN Türkiye"ye sadece futbol oynamak için geldim. Rakipler her maçta bana karşı "sert" yapıyor. Ama inanın bu kadar tekme bile beni durduramayacak. Bunların hepsine gülüp geçiyorum. Her maçtan sonra ayaklarımı rengârenk görüyorum. Morların tonları farklı farklı ama yine de futbol oynamaktan vazgeçmeyeceğim. Rakipler oyunu durdurmak yerine futbol oynasa bence sahaya çok daha farklı şeyler yansıtır. Ama çarezsizliklerinden bu yola başvuruyorlar, biliyorum."

Ernst oynuyor, Bobo ATIYOR

SON 3 maçında son dakikalarda attığı gollerle puanları kurtaran Beşiktaş"ta Medical Park Antalya maçının kahramanları bu sezon takımlarına büyük katkı yapıyor. Önceki gün iki asist yapan Ernst, Beşiktaş"ın bu sezonki 13 maçında da sahaya ilk 11"de çıktı. Antalya filelerini 2 kez sarsan Bobo ise bu sezon toplamda 7. golüne ulaştı.

R.Wien mesaisine başlayan Beşiktaş"ta dün takımdan ayrı çalışan Guti, bugün takımla çalışabilecek.

Guti: Real çağırsın hemen giderim!

BEŞİKTAŞ"IN "Sarı Fırtına"sı Guti Hernandez, Marca Radyosu"na verdiği demeçte Real Madrid"e kırgın olmasına rağmen daima emrine amade olduğunu söyledi. İspanyol yıldız, “Bir kuru teşekkür ve basın toplantısıyla gönderilmek içime sinmedi. Ancak orası benim yuvam. Saha içi ya da saha dışında yardımlarımı talep ederlerse göreve hazırım” dedi.

KORKULACAK BİR ŞEYİ YOK

Ricardo Quaresma dünkü idmana çıkmadı. Ama kulüp doktoru yapılacak kontroller sonrası Q7"nin bugün idmana çıkacağını söyledi.