Micheal Jackson'un öldükten sonraki fotoğrafı, doktoru Conrad Murray'ın yargılanması sırasında ortaya çıktı!
 
Amerikan magazin sitesi TMZ Michael Jackson'ın öldükten sonra çekilen fotoğrafını yayınladı.
 
Amerikan magazin sitesi TMZ Michael Jackson'ın öldükten sonra çekilen fotoğrafına ulaştı. Micheal Jackson'un öldükten sonraki fotoğrafı, doktoru Conrad Murray'ın yargılanması sırasında ortaya çıktı.
 
ABD, Jackson'ı fazla dozda ilaç vererek öldürdüğü iddia edilen doktor Conrad Murray'in davasına kilitlendi. Davada mahkemeye Michael Jackson'un bir hastane yatağında cansız yattığı halinin görüntülendiği bir fotoğraf sunuldu.
 
Jackson'un yakın çevresi mahkeme salonundayken dışarda ise Jackson'un hayranları büyük bir kalabalık oluşturdu.
 
Açıklanan fotoğrafta ünlü şarkıcının soluk yüzü, yüzüne bantlanmış tüpe dikkat çekildi.
 
Jackson'ı istemeden mi öldürdü?
 
Michael Jackson’ın doktoru, dünyaca ünlü müzisyenin istemeden (taksiren) ölümüne sebebiyet vermek suçlamasıyla hâkim karşısına çıktı.
 
Michael Jackson'ın doktoru Conrad Murray'nin canlı olarak yayınlanmakta olan duruşmasını, mahkeme salonu dışında toplanan yüzlerce Michael Jakcson hayranı da takip ediyor.
 
Savcılar Jackson’ın özel doktoru olan Conrad Murray'ın, Jackson'a yüksek dozda anestetik verdikten sonra sanatçıyı yalnız bırakmasının kusur olduğunu iddia ediyorlar. Savunma tarafı ise Murray'ın bir kusuru olmadığını öne sürüyor.
 
Murray suçlu bulunursa, dört yıl hapis cezasına çarptırılması ve doktorluk yapma hakkını kaybetmesi gündeme gelecek.
 
Savcılık Murray'in Michael Jackson'a uyguladığı tedavi ile tıbbi standartların dışına çıktığını iddia etti.
 
TARTIŞMALI SON SAATLER
 
Duruşma kapsamında Jackson’ın yaşamının son saatlerinin mercek altına alınması bekleniyor.
 
Mahkeme heyetinin ifadesine başvuracağı kişiler arasında Jackson’ın evinde görevli olan çalışanlar, güvenlik görevlileri, acil servis çalışanları ve ilk müdahaleyi yapan doktorların da bulunacağı tahmin ediliyor.
 
Özel Doktor Conrad Murray'ın hatalı davranıp davranmadığı Michael Jackson'ın 2009'daki ölümünden beri tartışılıyordu. Davanın birkaç hafta içinde sonuçlanması bekleniyor.
 
vatan