Her adımları olay olan Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti görünüşe göre önümüzdeki günlerde daha da çok konuşulacak. Theguardian.com'un haberine göre, çiftin beraber kamera önüne geçecekleri yeni filmleri Malta adasında çekilecek.

Malta'nın başbakanı Joseph Muscat'ın medyaya aktardığına göre geçtiğimiz hafta yaptıkları bir keşif gezisinde çift Malta'ya bağlı Gozo adasına geldi ve burayı film mekanı olarak seçti. Kaynaklar tarafından filmin senaryosunun da Jolie'ye ait olduğu ifade ediliyor. 

Ülkesinde yeniden Hollywood yapımcılarını ağırlamaktan gurur duyduğunu belirten Muscat, Gozo adasının tanıtımı için de bu filmi büyük bir şans olarak gördüklerini ifade etti. Magazin kaynakları ise çekimlerin "Mgarr ix-Xini" körfezinde gerçekleştirileceğini ve çiftin 6 çocuğu ile birlikte 8 hafta Malta'da kalacağını duyurdu.

Angelina Jolie daha önce filmine dair yaptığı açıklamalarda bağımsız ve deneysel bir işe imza atacağını söylemiş "Bu sıklıkla görebileceğiniz türden bir film olmayacak" demişti. Filmin adına ve konusuna dairse henüz sinema cephesinden bir açıklama gelmedi.

Jolie'nin başrolde olduğu Malefiz gişede başarılı gidişatını korurken, Brad Pitt'in yakında vizyona girecek Fury'nin yanı sıra World War Z'nin devamı için çalışmaları sürdürdüğü de biliniyor.