Karanfil dağıtarak yaşanan İnşaat Mühendisi Mutlu Vardar"ı (23) anan öğrenciler, üniversitedeki güvenlik önlemlerinin artırılmasını istedi.
Bilindiği gibi; ADÜ Aydın Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölümü"nde okutmanlık yapan İnşaat Mühendisi Mutlu Vardar, 30 Mart Pazartesi günü daha önceden tartıştığı bir öğrenci tarafından derste öğrencilerin gözü önünde uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetmişti.
Yaşanan olayı tepki gösteren ve hayatını kaybeden Vardar"ı anmak için bir araya gelen Ülkü Ocakları Aydın Şubesi üyesi bir grup üniversite öğrencisi; öğrencilerin gözü önünde gerçekleşen saldırıya hem tepkilerini göstermek hem de hayatını kaybeden Mutlu Vardar"ı unutmadıklarını ifade etmek için ADÜ Merkez Kampusu içinde karanfil dağıttı.
Karanfil dağıtım esnasında diğer öğretim görevlileriyle acıları paylaşan öğrenciler, üniversite içerisinde bu tarz olayların tekrar yaşanmaması için yasal sınırlar içerisinde ellerinden geleni yapacaklarına dair söz verdi. Öğrenciler, üniversite yönetiminin güvenlik önlemlerini yeterince almadığını dile getirdi.