Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanı Ufuk Döver, ikinci başkan Şakir Şencan ile yönetim kurulu üyeleri Şaban Üstündağ ve Gürol Çelik "in katılımıyla Didim"in köylerinde ve çevre beldelerinde bulunan ilköğretim okullarından başlatılan kırtasiye yardımı dağıtımı kapsamında Yalıköy, Akköy, Balat, Akyeniköy, Denizköy,ilköğretim okulları ile Akbük te bulunan Akbudak ve Nurullah Kocabıyık ilköğretim okulları ziyaret edildi.
Bu ziyaretlerde oda yönetimi tarafından okul müdürlerine yeni öğretim yılının hayırlı ve başarılı olması dilekleri sunulurken, Okul müdürleri tarafından da okullarında bulunan eksiklik ve ihtiyaçların neler olduğu konusunda bilgi alındı. Didim Ticaret Odasının kırtasiye yardımı ve yaptığı ziyaretleri okul yöneticileri tarafından memnunlukla karşılandı.
Kendisine iletilen eksikliklerin tamamlanmasına yönelik talepleri değerlendiren Ufuk Döver; Oda yönetimi olarak öncelikle yapımı devam eden kültür merkezini bir an önce tamamlayıp hizmete açmak olduğunu ancak çok acil ihtiyaçların giderilmesi içinde ellerinden geleni yapmak için imkânlarını zorlayacaklarını söyledi. Bu sorunların giderilmesinin sadece bir kurumun altından kalkabileceği işler olmadığını bu sorunları gidermede ilçemizdeki tüm kuruluşların elini taşın altına sokmaları gerektiğini belirtti. Döver, okullarda okuyan tüm öğrencilerin ülkemizin çocukları olduğuna söylerken “Didim de eğitim kalitesinin artırılmasının tüm kurumların sorumluluğu olmalı” dedi.