Nalan Kaynak Anadolu Lisesi'nde görev yapan ve Eğitim-İş Sendikası'nın Şube Başkanı da olan öğretmen N.K.A'nın 15 yaşındaki 9. sınıf öğrencisi K.K'ya yönelik şiddeti, okulun güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Alınan bilgilere göre, kravat takma konusu yüzünden öğretmen N.K.A, öğrencisi K.K'yi ikaz etti. Okulun koridorlarında öğrencisinin kafasını duvarlara vurduğu sırada güvenlik kameraları tarafından görüntülenen öğretmen N.K.A, koridorlardan iki kat yukarıya çıkararak öğrenciyi bir odaya sokmaya çalıştı. Bu sırada olayı gören okulun müdür yardımcısı olduğu iddia edilen kişi araya girince N.K.A. öğrenciyi bıraktı.

Olayla ilgili gazetecilere açıklama yapan öğrenci K.K'nın babası Ahmet K, şunları kaydetti:

''Olay, 10 Mayıs günü çocuğun yemeğe inmeden önce kravatını çıkarmasıyla başlamış. Sınıfta öğrencilerin önünde darbettikten sonra, diğer öğrencileri gönderip sınıfta kalmasını istemiş çocuğun. Sınıfta kaldıktan sonra saçlarından tutup sürükleyerek yemekhaneye doğru götürmüş. 'Yemekhanede kravatsız görürsem' diye tekrar birkaç hakaretvari cümleyle daha kötüsünü yapacağını söylemiş. Çocuk da kravatını bağlaması için arkadaşına verdiği esnada bunu tekrar saçlarından yakalayıp yemekhane koridorunda kafasını duvarlara vura vura iki kat yukarı çıkarmış ve ıp boş olan hizmetli odasına sokmaya çalışırken, başka bir müdür yardımcısının gelip araya girmesiyle olay son bulmuş.''

Öğrenci velisi Ahmet K, öğretmen N.K.A hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.

Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını, sürecin devam ettiğini belirterek, ''Öğrencilerimizin ezilip, üzülmesine karşıyız. Öğretmenlerimizin öğrencilerimizi darbetmesi, dövmesi şahsen ve pedagojik açıdan karşı olduğum bir eylem. Olayın hakikatinin ortaya çıkmasını, adaletin tecelli etmesini bekliyoruz'' dedi.

Bu arada öğretmen N.K.A ise olayla ilgili konuşmak istemediğini