Nazilli"de 10 gün süren ve büyük bir coşku ile kutlanan 2009 – 2010 Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri muhteşem bir gösteriyle sona erdi. Nazilli Belediye Binası önünde özel olarak hazırlanan sahne de tüm halk oyunu ve dans gösterilerini sunan minik öğrenciler on gün boyunca kendilerini ilgiyle izleyenleri de oldukça mutlu ettiler.
2009-2010 Nazilli Okul Öncesi Eğitim Şenliklerinde 17 Mayıs Pazartesi günü Okul Öncesi Eğitim Karma Resim Sergisi, 21 Mayıs Cuma günü Gezici Sınıf ve Beşeylül İ.Ö.O. Bandosu eşliğinde Kortej yürüyüşü, 24 Mayıs Pazartesi günü Fatih İ.Ö.O, Gazi Mustafa Kemal İ.Ö.O, Latife Hanım Anaokulu, Nahit Menteşe And.Meslek ve KML, Özel Aydınlık İ.Ö.O, Recepbey İ.Ö.O, Şehitler İ.Ö.O, 23 Nisan Kreşi öğrencilerinin gösterileri, 25 Mayıs Salı günü Atatürk İ.Ö.O, Fatih İ.Ö.O, Latife Hanım Anaokulu, Müşerref Gündoğdu İ.Ö.O, Nazlı Kız Anaokulu, Özel Yunuslar Anaokulu, Turan İ.Ö.O, Yavuz Selim İ.Ö.O. öğrencilerinin gösterileri, 26 Mayıs Çarşamba günü Cumhuriyet İ.Ö.O, Fatih İ.Ö.O, Koçlar İ.Ö.O, Latife Hanım Anaokulu, Nahit Menteşe İ.Ö.O, Özel Gelişim Anaokulu, Özel Gökkuşağı Kreşi, Vakıfbank İ.Ö.O. öğrencilerinin gösterileri, 27 Mayıs Perşembe günü Aydoğdu Adnan Menderes İ.Ö.O, Beşeylül İ.Ö.O, Nazlı Kız Anaokulu, Sinekçiler İhsan İzgü İ.Ö.O, Şehitler İ.Ö.O. öğrencilerinin gösterileri ve 28 Mayıs Cuma günü ise Ahmet Yesevi İ.Ö.O, Beşeylül İ.Ö.O, Cumhuriyet İ.Ö.O, Çapahasan İ.Ö.O, Fatih İ.Ö.O, Özel Yüzyıl İ.Ö.O ve Recepbey İlköğretim Okulu öğrencilerinin gösterileri ile şenlikler sona erdi. Minik öğrencilerin büyük bir ustalıkla sahneledikleri oyunlar ve giydikleri kıyafetler de usta tiyatroculara ve sanatçılara taş çıkarttı.
Şehir merkezindeki tüm anaokulu ve anasınıfı okullarından öğrencilerin katıldığı etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Şube Müdürleri Sezai Selçuk, Şahin Ünver ve Hıdır Dağaşan, okul müdürleri, okul öğretmenleri, öğrenci ve velileri katıldı. iha