Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki bir okulun aile birliği üyeleri, çocuklarının da katıldığı veli kaynaşma çayında dansöz eşliğinde eğlendi.

Dumlupınar İlköğretim Okulu Aile Birliği yönetimi, okula gelir sağlamak için Gölcük Kongre Salonu'nda veli kaynaşma çayı düzenledi.

Velilerin çocuklarını da getirdiği etkinliğe katılanlar, piyanistin söylediği şarkılarla ve dansöz eşliğinde eğlendi.

Okul Müdürü Bahattin Yazıcıoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, eğitimde örnek davranışlarla çocuklara yön verilmesi gerektiğini söyledi.

Organizasyonların okula maddi katkı sağlayacağını belirten Yazıcıoğlu, "Bu çayın düzenlemesinde canla başla çalışan aile birliği başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Onlarla çalışmak bizim için büyük zevk" diye konuştu.

Okul Aile Birliği Başkanı Ayla Sesigüzel de "Geleneksel olarak düzenlediğimiz bu etkinliğimizle velilerimizle tanışıp kaynaşma imkanı bulup eğlenme fırsatı elde ediyoruz" dedi.


İl Milli Eğitim Müdürü'nden açıklama
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, "veli kaynaşma çayı"nda dansöz eşliğinde eğlenmesinin araştırıldığını bildirdi.

İpirli, "İlçe Milli Eğitim Müdürünü bilgilendirdim. Konuyu araştırmasını bana bilgi vermesini istedim. O da incelemesine başladı" dedi.

Gölcük Dumlupınar İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Ayla Sesigüzel de, okul aile birliği yönetimi olarak her yıl okula yardım amaçlı çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Bu yıl da Gölcük Kongre Salonu'nda etkinlik düzenlediklerini dile getiren Sesigüzel, "Bu etkinlik içerisinde okul müdürümüz Bahattin Yazıcıoğlu, velilere İstanbul'dan oryantal getirerek sürpriz yaptı" diye konuştu.

Bu arada, Okul Müdürü Bahattin Yazıcıoğlu da, oryantali kendisinin getirmediğini belirterek "Okulumuzda her yıl yapılan bu etkinliklerde mutlaka bir velimiz tarafından sürpriz yapılır. Geçen yıl yine yapılan etkinlikte bir velimiz tarafından sürpriz yapılarak sanatçı Hüner Coşkuner getirilmişti. Bu yıl da yine bir velimiz böyle bir sürpriz yaptı. Zaten etkinlik davetiyelerinde 'çocuk getirilmemeli' diye bir uyarımız da vardı. Bu tamamıyla benim dışımdaki olaydır" dedi.

DHA