Aydın İl Milli Eğitim Şube Müdürü Beytullah Eser, Didim Merkez Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu"nda yaşanan derslik sorununun yapılacak olan son sistem prefabrik ek bina ile çözeceklerini belirtti.
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Beytullah Eser “Mahir Özgür Damar İ.Ö.O" na 8 derslikli bir prefabrik okul yapacağız. Bu sınıflar 30 kişilik olacak ve toplam 240öğrencimiz bu prefabrik okulda eğitim öğretim görecek. Yapılacak bu prefabrik okulumuz bakanlığımızın en son geliştirdiği prefabrik okullardan olacak. Aynı okulu Sazlıköy" de kurduk. Çalışmalarımız başladı en kısa zamanda okulu tamamlayarak hizmete açacağız” dedi.
Didim"in sürekli dışarıdan göç aldığını bu nedenle ilköğretim okulları bazında bir okulun dışında diğer tüm okulların ikili öğretim yaptığını ifade eden Eser, “Didim"de okul ihtiyacımız var. Bu nedenle Didim"deki duyarlı hayırseverlerden okul yaptırmaya davet ediyorum. Elimizde arsalarımızda mevcut sadece destek bekliyoruz” diye konuştu.