Bayülgen, “İnsanlar zengin oldukça geri zekâlı oluyorlar. Bayramda moda diye Tanzanya'ya gitmişler” dedi.

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, bayram tatilini Tanzanya"da geçiren zenginleri yerden yere vurdu! TV programında “İnsanlar zengin oldukça geri zekâlı oluyor. Bakıyorum gazetelerin sosyete sayfalarına zenginler moda diye Tanzanya"ya gitmişler” diyen Bayülgen, neredeyse her programında birilerini hedef alıyor. Acun Ilıcalı"ya “lümpen” diyen, Mahsun Kırmızıgül"ün son filmini eleştiren Bayülgen, tümbu eleştirileriyle “Dilinin kemiği yok” dedirtiyor. İşte Bayülgen"in kemiksiz diline dolananlar ve söyledikleri:

"TOLGA BENDEN VE BEYAZ"DAN ARAK"

“Neydi o Arakçıoğlu"nun adı? Hani benden ve Beyaz"dan araklayıp program yapıyor. Hah tamam aklıma geldi: Tolga Çevik...”

'ACUN LÜMPEN!'

“Lümpenin biri, kendisi gibi lümpenleri toplayıp bir adaya götürmüş. "Senin meşaleni söndürüyorum" diye çocuğu gönderiyor. İçim dağlanıyor. Biz Lost"a inanmıyoruz, lümpenin yaptığı programa inanıyoruz. Bu nedenle lümpene başarılı televizyoncu deniliyor. Neden? Çünkü salaklığa hitap ediyor!”

'ALTIN VURUŞ TARKAN'

“Tarkan"ın son albümü de çok önemli. "Altın Vuruş". Ne vuruştu? Son Vuruş muydu?”.

Dijital fotoğraf makinesi ve photoshop kullanan fotoğrafçılar için “Onlar terzi. Gay dijital salgından şikâyetçiyim” diyen Bayülgen, Haydi Gel Bizimle Ol programında Müjde Ar için de “Seksle ilgili program yapılıyor zaten. Müjde Ar yapıyor” demişti.

"MAHSUN BÜYÜK İŞ Mİ YAPTI?"

“KÜÇÜK bütçeli derli toplu film yapanlar mütevazı otururken, Amerika"da üç beş Amerikalı ile aksiyon filmleri çekenlerin "Büyük iş yaptık" edalarıyla dolaşmasına sinir oluyorum. Onları programıma bile çağırmam.”